search
Bob Odenkirk van 'Better Call Saul' krijgt rol in een van de meest geprezen series van dit moment
Series / Featured

Bob Odenkirk van 'Better Call Saul' krijgt rol in een van de meest geprezen series van dit moment

Odenkirk heeft na 6 seizoenen zijn personage als Saul Goodman achtergelaten, maar hij heeft nu alweer een nieuwe rol bemachtigd.

Bob Odenkirk van Better Call Saul heeft een rol bemachtigd in een andere veelgeprezen serie. Hij krijgt namelijk een kleine rol in het tweede seizoen van The Bear.

Odenkirk heeft 6 seizoenen lang het hoofdpersonage Saul Goodman gespeeld in de Breaking Bad-spinoff. Hij vond het erg moeilijk om de serie en de castleden te verlaten na alle jaren van samenwerking.

Het laatste seizoen van Better Call Saul kreeg echter heel veel lof, en dit bevestigde alleen maar meer dat Odenkirk een talentvolle acteur is. Na de afsluiting van seizoen 6 stonden er dus genoeg deuren open voor nieuwe kansen en uitdagingen.

Nieuwe rol


Zo heeft Odenkirk nu de kans gekregen om in een andere populaire serie te verschijnen. Volgens Variety heeft hij een gastrol bemachtigd in het tweede seizoen van The Bear.

Details


Er zijn verder nog geen details bekend over welk personage hij precies gaat spelen, maar deze worden onthuld zodra de serie in de zomer terugkeert.

Daarnaast is er weinig informatie bekend over het plot van The Bear seizoen 2, omdat de meeste details nog geheim worden gehouden.

Afwachten


We zullen dus nog even moeten afwachten om erachter te komen welke rol Odenkirk precies gaat spelen en wat we kunnen verwachten in het tweede seizoen van The Bear.



Stream alle seizoenen van Better Call Saul op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen