search
Winnie the Pooh en Christopher Robin krijgen een R-rated serie
Series / Nieuws

Winnie the Pooh en Christopher Robin krijgen een R-rated serie

Alsof Winnie the Pooh: Blood and Honey nog niet genoeg was...

Doordat de rechten op het verhaal van Winnie the Pooh nu algemeen goed zijn, kan jan en alleman er een serie of film van maken. En daar wordt gretig gebruik van gemaakt.

Eerder dit jaar kregen we al de uitermate slecht ontvangen R-rated film Winnie the Pooh: Blood and Honey voor de kiezen, maar daar blijft het niet bij.

Beter dan Blood and Honey?


Er wordt nu namelijk gewerkt aan een volwassen getinte serie over Christopher Robin door Boat Rocker Studios en Bay Mills Studios, zo wist Variety te melden.

De serie wordt omschreven als een mix van live-action en animatie, en is gebaseerd op een script van Charlie Kesslering (Foreign Relations), die tevens zal produceren samen met Conrad Vernon, die de pilot regisseert.

Trippende Robin


In de serie gaan we zien hoe de 25-jarige Christopher Robin zijn leven in vervallen appartementencomplex in New York, genaamd de Hundred Acres, leidt. Daar krijgt hij hulp van een groep vreemde, pratende dieren.



Er zijn veel mensen die beweren dat het 'not done' is om geliefde kindertitels een horrortwist te geven, maar we weten inmiddels dat er ook wordt gewerkt aan horrorversies van Bambi, Peter Pan en... de Teletubbies.

Nog veel onduidelijk


Ondanks dat we weten dat deze serie gemaakt gaat worden, is het nog onduidelijk wanneer deze zal verschijnen en wie 'm zal maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen