Zeer teleurstellend nieuws voor alle fans van 'The Witcher'

Geralt of Rivia is een van de meest geliefde personages in 'The Witcher', maar daar komt waarschijnlijk verandering in na het derde seizoen.

Nienke Sterken, 29-04-2023 17:36

De eerste trailer van het derde seizoen van The Witcher is uitgebracht, maar de reacties zijn niet allemaal positief.
In het nieuwe seizoen zullen een hoop nieuwe personages verschijnen en waarschijnlijk worden de meeste vragen beantwoord die achterbleven na seizoen 2. Het grootste nieuws is echter dat Henry Cavill voor de laatste keer de rol van Geralt of Rivia gaat spelen in seizoen 3.

Trailer

In de trailer van The Witcher seizoen 3 wordt niet veel onthuld over het plot, maar zien we vooral alle actie en drama die we kunnen verwachten in het aankomende seizoen. Daarnaast zien we ook een aantal nieuwe personages, en er keren ook een paar bekende gezichten terug.

Vertrek Cavill

Maar de meeste reacties onder de trailer gaan over het feit dat Henry Cavill niet terugkeert als Geralt of Rivia na het derde seizoen. Veel fans geven aan dat ze de serie niet meer gaan kijken als Cavill vertrekt, ondanks dat het vierde seizoen al is bevestigd.

Nieuwe Geralt

Het is al bekend dat Liam Hemsworth de rol van Geralt of Rivia gaat overnemen in seizoen 4 van The Witcher. Er komen echter veel negatieve berichten op dit nieuws van alle teleurgestelde kijkers.

Laatste seizoen?

Ook voordat het nieuws bekend werd dat Cavill The Witcher gaat verlaten, kreeg de serie al flink wat kritiek. In eerdere seizoenen werd er veel van het bronmateriaal afgeweken, met name als het ging over de verhaallijn van Yennefer.

De serie verloor hierdoor al veel populariteit en succes, en het vertrek van Cavill kan nu wel eens de druppel zijn. Het zou dus geen verrassing zijn als Netflix een punt zet achter The Witcher na het derde seizoen.


Stream alle afleveringen van The Witcher op Netflix.Lees meer over: The Witcher, Netflix, Henry Cavill, Geralt of Rivia, Liam Hemsworth

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix