search
Wanneer kunnen we genieten van het tweede seizoen van 'House of the Dragon'?
Series / Nieuws

Wanneer kunnen we genieten van het tweede seizoen van 'House of the Dragon'?

Er is meer nieuws bekend over het tweede seizoen van de zeer succesvolle serie.

Het eerste seizoen van House of the Dragon is helaas al enige tijd voorbij. Gelukkig komt er een tweede seizoen aan waarbij we weer acht afleveringen lang kunnen smullen van de verwikkelingen in Westeros.

Wanneer?


Inmiddels is men al begonnen met het filmen voor het tweede seizoen. Het lijkt zeker dat we dit jaar dus geen nieuwe afleveringen te zien gaan krijgen.

Verwachting


In februari 2023, voordat het filmen begon, zei Casey Bloys, CEO van HBO Max, dat seizoen 2 van House of the Dragon niet in aanmerking zou komen voor de Emmy's van 2024, wat bijna garandeert dat we geen nieuwe afleveringen te zien krijgen voor juni volgend jaar. De start van het tweede seizoen ergens rond de zomer of herfst van 2024 lijkt dus realistisch.

Watford


We weten dat de opnames voor seizoen 2 wederom voornamelijk in Leavesden Studios in Watford zullen plaatsvinden, daarnaast is tot nog toe alleen Spanje bevestigd als extra opnamelocatie.

Naast de bekende cast bestaande uit onder andere Matt Smith, Emma D'Arcy, Olivia Cooke en Rhys Ifans, zijn er inmiddels ook nieuwe acteurs bekend gemaakt. Simon Russel Beale, Gayle Rankin, Abubakar Salim en Freddie Fox zullen in het tweede seizoen hun opwachting maken.

Kijk The House of the Dragon op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen