Einde aan 'Stranger Things'? Wat denkt een van de hoofdrolspelers er zelf over?

De acteur geeft fans een kleine hint over hoe het einde zal zijn.

Tom Veldman, 02-05-2023 13:37

Afgelopen jaar werden we getrakteerd op alweer het vierde seizoen van de horrorserie Stranger Things. Inmiddels is het vijfde seizoen in ontwikkeling, en zo nu en dan sijpelen er al geruchten naar buiten over het slotseizoen van de serie.
Enkele weken geleden hielpen de creatieve breinen achter de serie, de gebroeders Duffer, al een mysterieuze hint de wereld in. Ze zeiden dat seizoen 5 gaat worden alsof seizoen 1 en 4 een baby hadden gekregen, en die baby vervolgens geïnjecteerd zou worden met steroïden.

Joe Keery

Nu heeft ook acteur Joe Keery, die het personage Steve Harrington speelt, van zich laten horen. Op de Duitse Stranger Things-conventie van afgelopen weekeinde zei hij tijdens een panel het volgende:

''Het gaat een bitterzoet einde worden, sowieso'', zei de Amerikaanse acteur. ''We zijn allemaal enthousiast om weer aan het werk te gaan. Maar het zal ook de eerste keer zijn van een hele hoop laatste keren.''

2024

Naar verwachting zal het vijfde en laatste seizoen in 2024 in première gaan. Tot dan zijn de eerste vier seizoenen te bekijken op Netflix.
Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Joe Keery, Duffer Brothers

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Mysterieuze Amazon Original verovert Prime Video

Mysterieuze Amazon Original verovert Prime Video

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam