search
De monsters roddelen er op los in 'Human Resources' trailer
Series / Trailer

De monsters roddelen er op los in 'Human Resources' trailer

Netflix heeft de startdatum aangekondigd voor het slotseizoen van deze spin-off van 'Big Mouth'.

Zoals kortgeleden aangekondigd gaan zowel Big Mouth als Human Resources er een eind aan maken. De premièredatum van Human Resources is nu bekend.

In de nieuwste strailer vragen de monsters zich af wie er allemaal in seizoen 2 te zien zullen zijn. Gelukkig is de start wel bekend, dat is namelijk 9 juni.

Indrukwekkende gaststerren


Kijkers krijgen een voorproefje van de gaststerren, die ook nu weer indrukwekkend zijn. Het vorige seizoen was bijvoorbeeld Hugh Jackman te horen als Dante. Jackman was al eerder te horen in Big Mouth. Dit was een wel erg bijzondere gastrol als één van Maury's penissen.

In seizoen 2 horen we de vrolijk roddelende monsters onder andere Miley Cyrus en Florence Pugh (Black Widow) noemen. Volgens Deadline komen hier ook nog Jason Mantzoukas (John Wick: Chapter 3), Sam Richardson, Eugene Levy (American Pie) en Isabella Rossellini bij.

Al met al zal het een ongetwijfeld een hormonaal feestje worden. Wel is het zo dat diverse personages ook in het slot van Big Mouth te zien zullen zijn. Het afscheid is hiermee meer van de serie dan van de monsters zelf.

Human Resources seizoen 2 is te zien vanaf 9 juni op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen