search
Bekijk deze veelgeprezen sciencefiction film bij HBO Max

Bekijk deze veelgeprezen sciencefiction film bij HBO Max

'Arrival' uit 2016 kan je zien bij HBO Max. De film won een Oscar en talloze andere prijzen. Zeker kijken dus als je hem nog niet gezien hebt.

Patricia Koning
HBO Max geeft ons de mogelijkheid om de film Arrival te streamen. Een aanrader om te doen want bijna iedereen is goed te spreken over de film.

Invasie


Wanneer buitenaardse wezens op aarde arriveren, proberen linguïst Louise Banks (Amy Adams) en haar team (o.a. Jeremy Renner en Forest Whitaker) met hen te communiceren. De tijd dringt, want deze buitenaardse invasie zorgt ervoor dat de spanningen wereldwijd hoog oplopen.

Genre overstijgend


Op IMDb pakt de film een hele goede 7.9/10. Bij Rotten Tomatoes zijn de recensenten dan ook laaiend enthousiast met een 94% en het publiek geeft een totaal van 82%.

"Melancholisch, mysterieus en afgemeten terwijl het de strijd volgt om met deze buitenaardse wezens te communiceren. 'Arrival' gaat echt over taal en hoe het functioneert, hoe het ons vormt en soms beperkt, en hoe het ons kan verbinden of scheiden."

"Ik waardeer de intelligente sciencefiction, maar ook hoe de film het genre overstijgt. Het bleek veel intiemer en tot nadenken stemmend dan ik ooit had verwacht. En dat allemaal boven op de fantastische beelden en art direction."

"De beste film van 2016. Een film die veel meer gericht blijkt te zijn op de mensheid dan op buitenaardse bezoekers, het is een transcendente kijkervaring die onder de huid en in het hart kruipt."

HBO Max


Aan de lovende woorden over deze film zal het niet liggen. Bekijk nu zelf de film bij HBO Max.

Aanbevolen artikelen