Vijf nieuwe draken in 'House of the Dragon'

Wij stellen de vijf nieuwe draken alvast een beetje aan je voor.

Bas de Kramer, 03-05-2023 09:59

Zoals bekend, zijn de opnames van House of the Dragon seizoen 2 inmiddels gestart. Volgens showrunner Ryan Condal gaan we kennismaken met vijf nieuwe draken. Maar wie zijn deze nieuwe draken en wat kunnen we van ze verwachten?

De vijf draken

Ten eerste hebben we Tessarion, een prachtige blauwe draak met donkere kobaltkleurige vleugels die blauw vuur spuwt. Vervolgens hebben we Silverwing, de naam zegt het al: een zilveren draak.

Dan hebben we Sheepstealer, een wilde draak met een slecht humeur en een voorkeur voor het stelen en opeten van schapen. Daarnaast hebben we Grey Ghost, een verlegen wilde draak die zijn best doet om uit de buurt van mensen te blijven. En ten slotte hebben we Cannibal, de grootste en oudste wilde draak die bekend staat om zijn zwarte kleur en groene ogen.

Rol?

Het is nog niet bekend welke rol deze nieuwe draken precies zullen spelen in het komende seizoen, maar het is zeker dat de fans van House of the Dragon reikhalzend uitkijken naar hun komst.

Karakters

De showrunners gaven eerder al aan dat de draken echt een voorname rol zullen krijgen in de serie en dat we ook hun karakters leren kennen. We zijn benieuwd naar het tweede seizoen. Tot die tijd kun je seizoen 1 nog bekijken op HBO Max..Lees meer over: house of the dragon, hbo max, paddy considine, koning viserys, alicent hightower, matt smith, emma d arcy

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in