Wordt dit na de exit van Kevin Costner het nieuwe hoofdpersonage van 'Yellowstone'?

Eindigt de serie nu Kevin Costner weggaat, of neemt iemand de ranch van John Dutton over?

Nina Beerendonk, 05-05-2023 06:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Nu is bevestigd dat Kevin Costner Yellowstone gaat verlaten, zal iemand de ranch moeten overnemen. Zou Cole Hausers personage Rip de perfecte kandidaat zijn?
Rip heeft een merkwaardige reis gemaakt in Yellowstone, waarbij hij in seizoen 1 begon als de imposante, meedogenloze hulp van Costners John Dutton, en werd betrapt terwijl hij verschillende moorden pleegde in zijn naam. Zijn romance met Beth (Kelly Reilly) maakte hem echter tot een publiekslieveling, en hij is in wezen een norse maar lieve vaderfiguur in de serie geworden.

Rip Wheeler

Het is niet bekend wanneer deel 2 van seizoen 5 van Yellowstone te zien is, maar berichten dat Costner de serie verlaat zijn na een aantal maanden eindelijk bevestigd. De tijd zal leren waar de serie heen gaat na het vertrek van Dutton, maar als een hoofdpersoon de leiding van de Yellowstone moet overnemen, zouden de meeste kijkers Rip Wheeler kiezen.

Rip kwam voor het eerst naar de ranch als tiener, nadat hij zijn eigen vader had vermoord. Dutton haalde hem binnen en maakte van hem een ranch-knecht. Hij zwoer de familie en Yellowstone koste wat het kost te beschermen. Net als John Dutton houdt hij van het land en de manier van leven, waarvan beide mannen beseffen dat die langzaam aan het uitsterven is.

Einde van de serie?

Hoewel Rip misschien niet zijn biologische zoon is, maakte Dutton duidelijk dat hij Rip in wezen als een van zijn eigen zoons beschouwt. Zijn eigen kinderen hebben waarschijnlijk geen belangstelling om de ranch over te nemen, dus is de weg vrij voor Rip. Dat gezegd hebbende, lijkt de profetie uit 1883 dat de familie de ranch na zeven generaties zal verliezen dichterbij te komen, dus misschien komt er toch geen opvolger van de clan.

De exit van Costner hoeft niet het einde van de serie te betekenen. Er zijn al rapporten die suggereren dat John zal sterven en dat de hoofdreeks zal eindigen, maar dat andere hoofdpersonages dan doorgaan naar een andere spin-offreeks. Toch lijkt Yellowstone te populair om zo abrupt te eindigen.

Yellowstone is te zien op Sky Showtime.


Lees meer over: Yellowstone, Kevin Costner, Cole Hauser, Sky Showtime

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix