search
Speelduur en aantal afleveringen 'Secret Invasion' onthuld
Series / Nieuws

Speelduur en aantal afleveringen 'Secret Invasion' onthuld

De eerste Marvel-serie van 2023 verschijnt zeer binnenkort op streamingdienst Disney+.

Vorig jaar ging er bijna geen week voorbij zonder een nieuwe aflevering van een Marvel-serie, maar dit jaar moet de eerste serie nog verschijnen.

Het gaat daarbij om Secret Invasion, na Guardians of the Galaxy Vol. 3 het volgende Marvel-project dat dit jaar verschijnt.

Oscarwaardige cast


In deze serie wordt Nick Fury (Samuel L. Jackson) voor het eerst als hoofdpersonage naar voren geschoven.

Hij wordt omringd door een hoop acteertalent, waaronder namen als Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Emilia Clarke, Cobie Smulders en Don Cheadle.

Een echte miniserie


Maar wat we tot op heden nog niet wisten, was hoelang de afleveringen zullen duren én hoeveel afleveringen er verschijnen.



Empire Magazine weet in hun nieuwste nummer nu te vermelden dat we zes afleveringen van elk een uur kunnen verwachten op Disney+. En dat is min of meer in lijn met de meeste voorgaande series.

Op tijd voor de zomer


In Secret Invasion zien we hoe Nick Fury en Talos (Mendelsohn) om moeten gaan met een invasie van de gedaanteveranderende Skrulls, die alle aspecten van het aardse leven hebben geïnfiltreerd.

Het script van de serie werd geschreven door Kyle Bradstreet, die tevens uitvoerend producent is. Regisseurs zijn Thomas Bezucha en Ali Selim.

Secret Invasion is vanaf 21 juni a.s. te streamen via Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen