search
Paramount doet aankondiging over de toekomst van 'Yellowstone'
Series / Nieuws

Paramount doet aankondiging over de toekomst van 'Yellowstone'

Paramount komt met een aankondiging over de toekomst van 'Yellowstone'.

Het Westerndrama Yellowstone is recent nog in het nieuws geweest gezien het drama achter de schermen. Hoofdrolspeler Kevin Costner lag in de clinch met de makers, hetgeen leidde tot zijn vertrek.

The Hollywood Reporter bericht nu dat seizoen 5 het laatste seizoen is van de hitserie. De fans hoeven zich echter geen zorgen te maken. In maart kondigde Paramount immers een spin-off aan, en deze is een rechtstreeks vervolg.

Einde 'Yellowstone' en vervolgserie


De tweede helft van seizoen 5 gaat in november 2023 van start, waarbij de laatste zes afleveringen te zien zullen zijn. In december zou de vervolgserie van start moeten gaan.

Eerder werd ook al bekendgemaakt dat Matthew McConaughey een rol zou spelen in een Yellowstone-serie. Dit zou een rol kunnen zijn in de vervolgserie, maar dat is op dit moment niet 100% duidelijk.

Inhoud onbekend


Maker Taylor Sheridan staat bekend om zijn enorme productiviteit, en is waarschijnlijk al vroeg begonnen met schrijvven. De schrijversstaking heeft met andere woorden niet in de weg gestaan van de 'Yellowstone'-opvolger.

Er is op dit moment nog weinig bekend over de inhoud van de spin-off, en ook niet wie allemaal onderdeel uitmaakt van de cast. 101 Studios-topman David Glasser, geeft aan dat "het verhaal van de Duttons [gaat] verder waar 'Yellowstone' ophoudt. We kijken er naar uit om een nieuw episch verhaal aan ons publiek te brengen".

Je kunt Yellowstone bekijken op Skyshowtime.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen