search
AI komt met een Duitse schlager-versie van 'Breaking Bad'

AI komt met een Duitse schlager-versie van 'Breaking Bad'

Vanaf nu kun je een schlager-versie van 'Breaking Bad' bekijken, inclusief accordeonmuziek als soundtrack.

Valeria Milić
De Youtuber demonflyingfox heeft van Breaking Bad wel een erg aparte versie gemaakt. Gezien de reacties wordt deze Duitse Krimi hoog gewaardeerd.

In de grappige video zijn de hoofdrolspelers stuk voor stuk te zien, maar niet zoals we dat gewend zijn. Ook lijkt het niet meer om meth te gaan, maar om worstjes.

'Dit is Beieren, b***h'


Walt heeft een enorme snor en draagt bretels. Jesse ziet er niet heel anders uit maar hij heet Joseph. Verder maakt 'Joseph' duidelijk wat de locatie is: "Dit is Beieren, b***h". Overige bekende uitspraken uit de serie zijn natuurlijk ook te horen. De blonde en blauwogige Saul Goodman geeft aan dat "zijn [Walt's] smaak in worstjes dezelfde is als zijn smaak in advocaten. Van de beste kwaliteit en vettig genoeg".

Aangezien alles in het Duits is, heeft de maker de video voorzien van ondertiteling. Aangezien we Gus en de Salamanca-tweeling ook te zien krijgen is ook gelijk duidelijk waarom het accordeonmuziekje tegen het einde een andere toon krijgt. Volgens commentator jo be is het acteerwerk puik te noemen: "Als Duitser zijnde kan ik bevestigen dat we inderdaad niet meer emotie uitdrukken dan dit".

Breaking Bad kun je streamen op Netflix.
Aanbevolen artikelen