search
Lang gevecht tussen drie schrijvers en bovennatuurlijke thriller van Paramount
Series / Nieuws

Lang gevecht tussen drie schrijvers en bovennatuurlijke thriller van Paramount

Evil heeft verloren van drie schrijvers die niet van ophouden wisten.

De grote staking van schrijvers van de Writer’s Guild (WGA) laat langzaam maar zeker haar gevolgen zien. Meerdere series kunnen niet meer vooruit en project na project wordt dan ook stopgezet.

Nu is het weer raak, fan-favoriete Paramount+ serie Evil zal de komende tijd even helemaal stopgezet worden. Dit is midden in de nacht, tijdens de urenlange staking van drie volhardende schrijvers besloten en bekendgemaakt.

Een gepland protest


De staking was specifiek gericht op Evil, aangezien de schrijvers buiten de set aan het protesteren waren. Tijdens het protest werd er druk getweet en na de staking deelden de schrijvers meteen hun overwinning.

De studio hoopte de staking te kunnen winnen, want er werd gedacht dat de schrijvers het na een tijdje op zouden geven. Niks bleek minder waar toen de drie mannen na 6 uur nog steeds voor de deuren van de set stonden.

Grote gevolgen


De serie was afgelopen jaar vernieuwd voor een vierde seizoen, maar dat gaat dus nog wel even duren. Het is voor nu nog onbekend hoeveel vertraging dit protest op zal leveren.

Bekijk hieronder de tweets en stream Evil op Paramount.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen