search
Liefhebbers van killerclown Pennywise opgelet: terugkeer goed op weg
Series / Nieuws

Liefhebbers van killerclown Pennywise opgelet: terugkeer goed op weg

Goed nieuws voor de serie 'Welcome to Derry' over de oorsprong van Pennywise the Clown.

De productie van prequelserie Welcome to Derry is eindelijk begonnen. De opnames van de prequelserie van IT werden bevestigd door filmmaker Andy Muschietti via Instagram.

De tiendelige serie zal zich afspelen gedurende de jaren zestig in het gelijknamige stadje Derry, dat grenst aan een oude luchtmachtbasis. Daar bevindt zich een speciale 'Special Projects'-bunker, waar het hele verhaal zijn oorsprong vindt.

Instagram


Regisseur Muschietti, wiens The Flashp recent is uitgekomen, deelde op zijn Instagram een foto van een deur met een raam en de naam 'Clint Bowers: Chief of Police' geschilderd op het glas.

Bekijk op instagram

De achternaam Bowers komt overeen met die van pestkop Henry Bowers, die in de twee IT-films van Muschietti voorkwam. De twee moeten dus wel familie zijn.

Nieuw personage


Clint kan echter niet de vader zijn van Henry, aangezien dat personage al is geïntroduceerd als Oscar Bowers. Gezien de tijdsperiode zal Oscar ongeveer twintig zijn in de serie. Daardoor is het goed mogelijk dat Clint de vader van Oscar is.In de serie gaan vier jonge vrienden op zoek naar een vriend van hen die op mysterieuze wijze is verdwenen. Ongetwijfeld zal Pennywise the Clown daar meer meer te maken hebben.

Toekomst


De verwachting is nu dat het filmen zal duren tot december 2023. In 2024 of 2025 wordt verwacht dat de nieuwe serie Welcome to Derry zal uitkomen bij HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen