'Married With Children' gaat terugkeren, maar is Christina Applegate ook van de partij?

Zien we de actrice terug in de revival van deze populaire jaren 90-komedieserie?

Valeria Milić, 09-05-2023 18:24

Vorig jaar kondigde Variety al aan dat Married With Children terugkeert als animatieserie. Alex Carter, co-producent van Family Guy wordt de showrunner. Momenteel is hij bezig met het ontwikkelen van de serie.
Diverse netwerken en streaming-platforms hebben al interesse getoond. Tot vreugde van de fans keren ook de hoofdrolspelers terug, deze keer als stemacteurs. Voor Christina Applegate (Kelly Bundy) ligt het echter net iets ingewikkelder.

Hilarisch zooitje ongeregeld

De serie parodieerde de zoetsappige familiekomedies uit de jaren 80 door het tegenovergestelde neer te zetten. De Bundy's waren een hilarisch zooitje ongeregeld, en hun arrogante buren Marcy (Amanda Bearse) en Steve (David Garrsison) keken op hen neer. Na haar scheiding van Steve kwam Jefferson (Ted McGinley) in beeld. Het keurig getrouwde echtpaar was weliswaar financieel beter af, maar op hun manier waren ze net zo platvloers.

Niet vanzelfsprekend

Applegate speelde als dochter Kelly het stereotypische domme blondje. De actrice heeft in een interview met Variety bevestigd dat zij terugkeert. Dit is echter niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. De actrice kreeg in 2021 de diagnose multiple sclerosis (MS), waardoor haar lichamelijke energie beperkt is.

Voor de camera

"Ik kan me op dit moment niet eens voorstellen om naar een filmset te gaan. MS is progressief dus het licht er maar net aan hoe het zich zal ontwikkelen. Voice-over werk lukt me wel, en per slot van rekening moet ik wel bezig blijven en mijn gezin onderhouden," aldus Applegate.

De actrice bevestigde nogmaals dat de rest van de cast ook meedoet. Voor de camera acteren is gezien haar diagnose niet mogelijk. Applegate: "Het is allemaal nieuw voor me, en ik ben nog aan het uitzoeken wat wel en wat niet kan". Haar terugkeer in de animatieserie is in elk geval een welkom bericht voor de liefhebbers van de serie.

De serie is momenteel in ontwikkeling, en we houden je uiteraard op de hoogte. Ondertussen kun je Married With Children bekijken op Videoland.




Lees meer over: married with children, christina applegate, ed oneill, katey sagal, david faustino

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix