search
Deze schurk in 'Game of Thrones' is een van de meest gehate personages ooit
Series / Nieuws

Deze schurk in 'Game of Thrones' is een van de meest gehate personages ooit

Een lijst met vijftig enorm gehate personages uit films en series staat vol met iconische personages!

HBO's topserie Game of Thrones kent talloze personages die we zelfs over tien jaar nog lang niet vergeten zijn. Van Jon Snow tot Daenerys Targaryen, we houden allemaal van ze. Maar er zitten er ook een paar tussen die we enorm haten!

Op Reddit vroeg iemand zich af welke acteurs zo'n ondraaglijk personage hebben gespeeld, dat het moeite kost om ze in een positief licht te zien in een andere rol. En daar kwam best wel het een en ander uitrollen.

De meest gehate personages


De eer van de eerste plaats - als je het een eer kan noemen in deze situatie - gaat naar de actrice Imelda Staunton, die Mrs. Umbridge speelt in de Harry Potter-films.

Op nummer 2 staat Jack Gleeson, die Joffrey Baratheon speelt in Game of Thrones. De rest van de lijst wordt aangevuld met een hele hoop acteurs uit de HBO-serie, waaronder Iwan Rheon (Ramsay Bolton), Charles Dance (Tywin Lannister) en Lena Headey (Cersei Lannister).

Ook Harry Potter is vaker vertegenwoordigd, met Ralph Fiennes (Voldemort) en Tom Felton (Draco Malfoy) ook in de lijst.

De top 5 wordt naast Imelda Staunton en Jack Gleeson compleet gemaakt door John Lithgow uit Dexter, Giancarlo Esposito uit Breaking Bad en Sam Rockwell uit Green Mile.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen