search
Gecancelde HBO Max-serie vindt tweede leven en startdatum op andere dienst
Series / Featured

Gecancelde HBO Max-serie vindt tweede leven en startdatum op andere dienst

'Minx' is gered door een andere streamingdienst en de releasedatum van seizoen 2 is nu bekend!

HBO Max heeft vorig jaar de geprezen comedyserie Minx gecanceld na seizoen 1, maar het tweede seizoen krijgt nu eindelijk een officiële releasedatum op een ander platform.

In Minx volgen we de oprichting van het eerste pornotijdschrift voor vrouwen in de jaren '70 in Los Angeles. De serie kreeg onwijs veel positieve reacties van fans en critici na de première op HBO Max.

Door dit succes werd de serie vernieuwd voor een tweede seizoen, maar dit seizoen werd later alsnog gecanceld, ondanks dat de productie al bijna was afgerond.Minx is gered


Maar Minx keert nu weer terug. Eerder dit jaar heeft STARZ de serie overgenomen en gered van de cancelling.

Releasedatum


De streamingdienst heeft via ComicBook aangekondigd dat het tweede seizoen van Minx vanaf 21 juli middernacht te zien is in de STARZ-app en op het online platform.

De serie zal in Amerika en Canada ook op tv worden uitgezonden. De eerste aflevering van seizoen 2 wordt op dezelfde datum om 9 uur 's avonds (ET) uitgebracht.

Het complete eerste seizoen van Minx is al beschikbaar om te streamen in de STARZ-app.Stream seizoen 2 van Minx vanaf 21 juli op STARZ.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen