search
'Yellowstone'-ster keer mogelijk niet terug voor resterende seizoen 5 afleveringen
Series / Nieuws

'Yellowstone'-ster keer mogelijk niet terug voor resterende seizoen 5 afleveringen

Het zou zomaar eens kunnen dat Kevin Costner zijn laatste Yellowstone-afleveringen al gefilmd heeft.

Het vijfde seizoen van Yellowstone heeft een pauze genomen, en het is nog onduidelijk wanneer de cast terugkeert om de rest van het seizoen te filmen. Ook is de vraag of één van de sterren uberhaupt nog terugkeert.

Het was al bekend dat Kevin Costner niet terug zou keren voor het zesde seizoen van Yellowstone, maar iedereen was onder de veronderstelling dat hij in ieder geval het huidige seizoen af zou maken.

Yellowstone seizoen 5


Maar dat is dus nog niet eens zeker. Puck meldt dat Costner niet instemt met een terugkeer naar de productie van Yellowstone voordat hij weet hoe het met zijn personage afloopt in seizoen 5.

De twijfels van Costner zijn waarschijnlijk gebaseerd op het feit dat hij niet wil dat zijn personage, John Dutton, op vervelende wijze vermoord wordt in de resterende afleveringen van seizoen 5.

Na het huidige seizoen keert Costner sowieso niet meer terug naar Yellowstone, vanwege conflict tussen de acteur en Yellowstone-maker Taylor Sheridan. Sheridan twijfelt aan de toewijding van Costner aan het filmen van de serie, wat Costner persoonlijk opvatte.

Yellowstone is te zien op SkyShowtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen