search
Grootse scifi-serie 'Foundation' krijgt duistere eerste trailer voor seizoen 2
Series / Trailer

Grootse scifi-serie 'Foundation' krijgt duistere eerste trailer voor seizoen 2

De spectaculaire scifi-serie belooft een duister tweede seizoen na de val van het Galactische Rijk.

Apple TV+ heeft met Foundation een oogstrelende productie afgeleverd. De boekenserie van Isaac Asimov is hiermee op een indrukwekkende manier verfilmd. In het nieuwste seizoen ziet The Foundation zich voor een nieuwe uitdaging geplaatst.

Hari Seldon (Jared Harris) heeft deze groep opgericht. Deze bestaat uit rebellen die het tij moeten keren nadat machthebbers eerder niet naar Seldon hebben geluisterd.

Stabiliserende factor


Seldon is een wiskundige en tevens psychohistoricus die middels een algoritme duistere tijden aan ziet komen. De enige manier om het Rijk te redden is apart genoeg juist door The Foundation.

In het tweede seizoen fungeert religie als stabiliserende factor. Daarnaast wordt religie echter gebruikt om de mensheid te onderdrukken. Verder is in de trailer de stem van koningin Sareth (Ella-Rae Smith) van Cloud Dominion te horen. Zij is duidelijk iemand die op macht uit is en wel de laatste die zit te wachten op bevrijding van de mensheid.

De grootschalige scifi-serie kondigt een groots nieuw seizoen aan waarin niets minder dan de toekomst van de mensheid op het spel staat.

Seizoen 2 van Foundation start op 14 juli op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen