search
Dianna Agron onthult eindelijk de waarheid over gerucht in 'Glee'
Series / Interview

Dianna Agron onthult eindelijk de waarheid over gerucht in 'Glee'

er zijn verschillende geruchten de wereld in gegooid over de afwezigheid van Dianna Agron in een specifieke aflevering, maar ze laat nu weten hoe het echt zit...

Dianna Agron, de populaire actrice uit Glee, heeft eindelijk gereageerd op een langdurig gerucht over haar rol in de serie.

Argon speelde in Glee de populaire cheerleader Quinn Fabray. Op het eerste gezicht leek Quinn heel oppervlakkig en gemeen, maar later bleek dat ze een veelzijdig personage was met diepgang.

Afwezigheid


In het tweede deel van de serie kregen veel voormalige hoofdrolspelers minder belangrijke rollen, waaronder Agron. Zo was ze niet te zien in de aflevering die werd uitgezonden als eerbetoon aan Cory Monteith na zijn tragische dood.

Geruchten


Er gaan verschillende geruchten rond over haar afwezigheid tijdens deze aflevering, maar Agron heeft nu het gerucht ontkracht dat ze niet in de aflevering mocht verschijnen.

In een interview met Rolling Stone werd aan Agron gevraagd of ze niet mocht verschijnen in deze aflevering ter ere van Cory Monteith. Ze laat echter resoluut weten dat deze geruchten niet waar zijn. Bekijk haar uitspraak hieronder:

Niet waar


"Niet waar. Ik denk dat er zoveel valse informatie rondgaat. Dat is het raarste wat je moet leren in deze industrie - je reageert niet op de dingen die onwaar zijn, omdat je ze anders alleen maar meer aandacht geeft," aldus Agron.

Daarna voegde ze nog toe: "Misschien schrijf ik aan het einde van mijn carrière wel een boek waarin ik gedetailleerd inga op alles wat echt waar was en wat juist niet waar was."



Stream alle afleveringen van Glee op Disney +.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen