search
De aankomende 'John Wick'-spin-off pakt de actiescènes net even wat anders aan
Series / Nieuws

De aankomende 'John Wick'-spin-off pakt de actiescènes net even wat anders aan

De actie in 'The Continental' gaat er niet hetzelfde uitzien als in de originele films.

De nieuwe John Wick-prequel The Continental zit er eindelijk aan te komen. Regisseur Albert Hughes legt uit hoe de actie in de spin-off-serie verschilt van de originele films.

In The Continental zien we Winstons oorsprong in het gelijknamige hotel in New York City in de jaren 70. In de serie speelt Colin Woodell een jongere Winston, met Mel Gibson als Cormac, de waarnemend manager van het hotel.

Verschillende vechtstijlen


Voorafgaand aan de releasedatum van The Continental dit najaar, deelt Hughes meer details over de aanstaande spin-off in een recent interview met Deadline:

"Het verschil tussen een tv-serie en een film is dat je twee uur plus hebt om één verhaal te vertellen, maar op televisie, wat voor mij verfrissend voelde, heb je een langere verhaallijn en meer personages. Maar je kunt niet in John Wick-stijl de hele tijd confrontatie hebben. Ook is niet iedereen John Wick, hij is een uniek personage".

"Dus wat voor soort vechtstijlen hebben al deze mensen? Deze houdt van wapens, deze houdt van karate. Deze heeft een kungfu-stijl. Ze zijn heel verschillend, maar uit dezelfde wereld en het is echt cruciaal dat we de fans een dienst doen. In het begin is er een openingsscène waarin Kirk en ik naar de fans knikken, maak je geen zorgen, we snappen je. En we verweven het overal".

Andere kant


Als The Continental zou proberen gewoon te imiteren wat de films doen, zou dat waarschijnlijk niet lukken. Het personage John Wick zit niet in de films en er is een lager budget.

In plaats daarvan kan de prequel actie presenteren die misschien een andere kant laat zien van de bekende stijl. De ruigere New Yorkse setting van de jaren 70 zou zich goed lenen voor een minder verfijnde en meer brutale vorm van vechten.

The Continental is vanaf 22 september te bekijken op Amazon Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen