Dit is een van de weinige series waarvan alle seizoenen ook echt goed zijn

Deze serie kan met trots zeggen dat ze geen enkel slecht seizoen heeft.

Adrienne Koolen, 14-05-2023 22:37

Er zijn maar heel weinig series die kunnen zeggen dat ze geen slechte seizoenen hebben. Vaak zit er in langlopende series wel een minder sterk seizoen of zijn de laatste seizoenen niet meer zo goed als het begin.
Het is ook heel lastig om een perfecte serie te creëren, maar er zijn een paar series die het voor elkaar gekregen hebben om elk seizoen fantastisch te maken.

Veel mega populaire series die soms zelfs de titel van de allerbeste serie ooit hebben gekregen hebben minstens één zwakker seizoen. Neem bijvoorbeeld Game of Thrones, hoewel het echt een geliefde serie is, kan het laatste seizoen de reputatie van de voorgaande seizoenen niet behouden.

De beste serie

Één van de weinige series die echt alleen maar goede seizoenen heeft, is Justified. De misdaadserie is gebaseerd op het werk van Elmore Leonard en volgt Raylan Givens (Timothy Olyphant).

Raylan is een Amerikaanse maarschalk die gedwongen terugkeert naar zijn geboortedorp in het afgelegen platteland van Kentucky. Hier krijgt hij te maken met lokale criminelen, waaronder zijn jeugdvriend Boyd Crowder (Walton Goggins)

Bekijk hieronder de openingsscène en stream Justified op Hulu.

Lees meer over: Justified, Hulu, Raylan Givens, Timothy Olyphant, Walton Goggins

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in