search
Hoe is het tegenwoordig met 'Ricardo Tubbs', de tegenspeler van Don Jonhson uit 'Miami Vice'?
Series / Featured

Hoe is het tegenwoordig met 'Ricardo Tubbs', de tegenspeler van Don Jonhson uit 'Miami Vice'?

Philip Thomas beleefde zijn hoogtijdagen in 'Miami Vice', maar is tot de dag van vandaag ook te horen in een zeer bekende videogame.

Ricardo 'Rico' Tubbs en Sonny Crockett waren de 2 hoofdrolspelers van het in de jaren '80 immens populaire Miami Vice. Wat was 'Rico' zijn rol in Miami Vice, wat deed de acteur die hem speelde nog meer en hoe gaat het tegenwoordig met hem?

Tubbs in 'Miami Vice'


Rico Tubbs komt in de serie vanuit New York naar Miami toe om zijn broer, die vermoord is, te wreken. In Miami aangekomen ontmoet hij al snel Sonny Crockett, gespeeld door Don Johnson, die bezig is met een undercover operatie en dezelfde persoon zoekt. Rico en Sonny worden een duo dat tegen de misdaad vecht in Miami.

Philip Michael Thomas


De rol van Rico Tubbs werd gespeeld door acteur Philip Michael Thomas. Thomas is geboren in 1949 en was niet alleen acteur maar was ook een niet al te succesvolle zanger. Hij nam twee albums op, maar die flopten beide. Hij heeft ook nog in de nodige (tv)-films gespeeld, waaronder Fate. Zijn deelname aan Miami Vice was duidelijk het hoogtepunt van zijn carrière.

Leuk weetje is dat hij veel later op het scherm nog twee afleveringen herenigd werd met Don Johnson toen hij op verzoek van nog een acteerklus deed voor Johnsons' serie Nash Bridges.

'Grand Theft Auto


Thomas heeft een flinke rol gehad bij een succesvolle videogame. Het is zijn stem die je hoort bij Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: Vice City Stories.

Thomas stopte ergens in 2011 in de entertainmentwereld en stopte ook met acteren. Hij zal het evengoed nog flink druk hebben, want hij heeft in totaal maar liefst 11 kinderen, bij vijf verschillende vrouwen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen