search
De frustrerende finale van 'Titans' doet werkelijk echt alles fout
Series / Nieuws

De frustrerende finale van 'Titans' doet werkelijk echt alles fout

De seriefinale van Titans was één grote chaos, waardoor hij eigenlijk niet zo goed was.

De seriefinale van Titans eindigde precies zoals de allereerste aflevering. En nee, het is geen leuke verwijzing naar het begin van dit avontuur, maar eigenlijk een regelrechte ramp.

Titans negeerde al best lang de beste personages en onderschat hen zelfs. De focus wordt hierdoor meer gelegd op minder belangrijke personages zoals Starfire (Anna Diop) of Superboy (Joshua Orpin).

Raven krijgt bijvoorbeeld ook heel weinig tijd om te communiceren met haar demonen vader en met Brother Blood. Bovendien werd Raven eigenlijk buitenspel gezet door Starfire in de strijd tegen haar eigen familie.

Het slaat nergens op


De seriefinale is daarnaast ook niet heel erg logisch en geeft geen antwoord op sommige vragen die beantwoord moesten worden. Er wordt bijvoorbeeld geen reden gegeven waarom de kerntitanen de enige helden waren die hun best deden om Trigon te verslaan.

Ook blijft het onduidelijk waarom Starfire gewoon terug kon zweven naar aarde na haar ontploffing om Brother Blood te vernietigen. Het is al met al een bizarre aflevering, maar er is in ieder geval geen gebrek aan actie.

Bekijk hieronder de trailer en stream Titans op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen