search
Marvel's 'Daredevil: Born Again' loopt waarschijnlijk dikke vertraging op
Series / Nieuws

Marvel's 'Daredevil: Born Again' loopt waarschijnlijk dikke vertraging op

Ook 'Daredevil: Born Again' heeft last van de Writers Guild-stakingen.

Het lijkt erop dat geen enkele serie eraan ontsnapt… Ook Marvel's Daredevil: Born Again heeft de productie stilgelegd vanwege de aanhoudende staking van de Writers Guild of America.

De oostelijke divisie van de WGA plaatste een verklaring op Twitter met de volgende uitleg waarom de opnames van de Daredevil-revival vandaag niet konden doorgaan:



Productie stopgezet


De tactiek werkte, aangezien de protestlijnen uiteindelijk niet overschreden werden om de productie van Daredevil: Born Again op gang te krijgen. Een WGA-aanvoerder, Warren Leight, liet supporters weten dat de productie van de serie voor vandaag was stopgezet:



Er wordt gezegd dat Daredevil: Born Again op maandag 8 mei niets heeft gefilmd, na het stoppen van de productie om 13.00 uur. Volgens bronnen gaat de productie vandaag wel door, maar of dit ook echt zo is moet nog maar blijken.

In de Disney+-revival zien we Charlie Cox en Vincent D'Onofrio terugkeren als Daredevil en Kingpin, met Arty Froushan als Kingpins partner Harry. Verder zien we ook Sandrine Holt (The Crossing) als Vanessa Fisk en Jon Bernthal, die zijn rol uit Daredevil en The Punisher opnieuw vertolkt als de burgerwacht Frank Castle.

Daredevil: Born Again staat gepland om in het voorjaar van 2024 te verschijnen op Disney+. Wat voor invloed de stakingen hierop gaan hebben is nog niet bekend.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen