search
Deze absolute superster en Oscar-winnaar werd geweigerd voor hoofdrol in jaren '80 hitserie 'Miami Vice'
Series / Featured

Deze absolute superster en Oscar-winnaar werd geweigerd voor hoofdrol in jaren '80 hitserie 'Miami Vice'

Denzel Washington deed auditie voor de rol van 'Rico Tubbs' in Miami Vice maar werd niet geselecteerd.

Miami Vice is nog altijd één van de meest iconische televisieseries ooit gemaakt. De serie lanceerde de carrières van hoofdrolspelers Don Johnson en Philip Michael Thomas. Echter, de rol van Ricardo Tubbs was bijna door Denzel Washington gespeeld.

Denzel Washington


In 1984, toen er audities werden gedaan voor Miami Vice was Denzel Washington nog een opkomende acteur en had hij nog niet de naam die hij tegenwoordig heeft. Ondanks dat hij op dat moment wel al een grote belofte was, werd Philip Michael Thomas gecast voor de rol van 'Tubbs' en werd hij de tegenspeler van Don Johnson.

Tegenslag?


Deze kleine tegenslag weerhield Denzel Washington er echter niet van om door te gaan met acteren en de rest van het verhaal moge bekend zijn. Hij pakte tot dusver 10 Oscar-nominaties en won zelfs twee Oscars!

Voorspoed


Sinds het einde van Miami Vice heeft Philip Michael Thomas nog maar weinig succes gehad in de film- en televisiewereld. Hij verscheen in verschillende tv-films en advertenties, maar slaagde er na Miami Vice niet in om echt grote rollen te bemachtigen.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen