search
Dit gebeurt er met Galadriel in 'The Rings of Power' seizoen 2
Series / Nieuws

Dit gebeurt er met Galadriel in 'The Rings of Power' seizoen 2

Tijdens een recent panel laat actrice Morfydd Clark zich uit over Galadriel's toekomst.

Amazon Studios organiseerde onlangs een For Your Consideration panel. Hierin sprak Clark over het volgende seizoen, en hoe haar personage zich gaat ontwikkelen.

In The Lord of the Rings zien we Galadriel als machtig heerser. Tevens is zij in het bezit van een van de Ringen van Macht. The Rings of Power laat de weg hiernaartoe zien.

Verweven met magie


Aan het einde van het eerste seizoen zagen de kijkers dat de drie Elfenringen gesmeed werden. Zoals Deadline bericht, ging Clark wat dieper in op hetgeen vervolgens gebeurt. Clark: "Galadriel's leven staat op het punt om voorgoed te veranderen. Ze krijgt haar Ring namelijk in bezit, Nenya. Haar leven zal vanaf dat moment verweven zijn met magie".

Sauron is uiteraard niet te vertrouwen, iets wat Galadriel beseft. Desondanks zullen in seizoen 2 meer Ringen gesmeed worden. De Ene Ring is er op dat moment nog niet. Toch is het is niet waarschijnlijk dat er veel goeds uit voort zal komen uit het hele plan.

Omgaan met magie


De vraag is uiteraard of en zo ja hoe Galadriel Nenya zal gaan gebruiken in de serie. Zij zal hoe dan ook moeten leren om om te gaan met sterke magie. Op deze manier zal zij zich verder ontwikkelen tot de sterke leider die ze uiteindelijk ook geworden is.

Kijk The Rings of Power op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen