search
De 'Justified' reboot brengt haar personages in groot gevaar
Series / Nieuws

De 'Justified' reboot brengt haar personages in groot gevaar

Er is een grote kans dat hoofdpersonage Raylan het einde van zijn eigen serie niet zal halen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De inzet van de nieuwe Justified reboot is hoger dan de cast, de crew en de kijkers ooit hadden kunnen bedenken. Hoewel we nog niet weten wat er gaat gebeuren is er wel één ding duidelijk: de personages zijn in groot gevaar.

De originele serie Justified is gebaseerd op de boeken van Elmore Leonard en volgt Raylan. Een oude U.S. Marshall die terugkeert naar Kentucky. De reboot speelt zich na deze gebeurtenissen af en laat zien hoe Raylan het opneemt tegen de gewelddadige Clement Mansell (Boyd Holbrook).

De showunner van Justified: City Primeval, Dave Andron, heeft laten weten dat de inzet zo hoog is, dat hoofdpersonage Raylan er misschien niet levend uitkomt.

Gevaar op gevaar op gevaar


Andron vertelde aan Entertainment Weekly dat de gevaren waar Raylan mee te maken gaat krijgen wel eens zijn ondergang kunnen betekenen. Raylan komt nu namelijk tegenover iemand te staan die niet twee keer na zal denken om mensen te vermoorden.

Andron vervolgde: "Elk seizoen sloten we de show af met 'You'll Never Leave Harlan Alive', maar dan doet hij precies dat. Tot aan het einde van de serie weet je dat Raylan niet zal sterven, en dat deed hij duidelijk niet bij het einde. Maar ik denk dat op dit moment alle weddenschappen van de baan zijn."

Bekijk hieronder een interview over de serie en stream Justified: City Primeval vanaf de zomer op Hulu.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen