Het Dungeons & Dragons regelboek van 'Stranger Things' is gratis te vinden

Belangrijk 'Stranger Things' boek gratis te vinden

Dompel je met één klik helemaal onder in de wereld van Stranger Things.

Adrienne Koolen, 15-05-2023 12:27

Het is misschien een beetje achtergrondinformatie geworden op dit moment, maar in het eerste seizoen van Stranger Things speelde Dungeons & Dragons een belangrijke rol. Het is een complex spel, maar gelukkig bestaat er een uitgebreid handboek.
Het officiële Stranger Things Dungeons & Dragons RPG Starter Set Rulebook kwam in 2019 uit. Deze kosten alleen best wel wat. Als je hier een van wil, moet je bereid zijn om meer dan €100 te betalen.

Dit is heel veel geld voor een boek, ook al is het het officiële Stranger Things exemplaar. Het is dan ook goed te begrijpen als je dat bedrag er niet voor over hebt.

Heel veel geluk

Gelukkig is er nu een andere optie om het boek in handen te krijgen. Of ja, eigenlijk om het boek op je scherm te krijgen, want er is nu een site waar het boek gratis te vinden is.

Op de Hasbro site is het boek als pdf te vinden. Er moet wel opgemerkt worden dat dit alleen het regelboek is. De officiële starterset bevat meerdere dingen die niet bij deze pdf zitten.

Bekijk hieronder Netflix' uitleg van het spel en stream Stranger Things op Netflix.

Lees meer over: Stranger Things, Sadie Sink, Millie Bobby Brown, Duffer, Duffer brothers, Max, Will, Winona Ryder, Noah Schnapp, Joyce, Charlie Heaton, Jonathan, Dungeons and Dragons

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix