Marvel-film eindelijk te streamen bij Disney+

Filmnieuws - Marvel en Disney+ hebben ons even laten wachten maar nu is het eindelijk zover. Stream 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania' vanaf woensdag 17 mei bij Disney+.

Patricia Koning, 17-05-2023 00:55

Marvel geeft de aftrap van het MCU fase 5 met de film Ant-Man and The Wasp: Quantumania. Als je hem nog niet gezien hebt, is het zeker aan te raden dit te gaan doen.

Quantum Realm

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren Scott Lang en Hope van Dyne terug om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hank Pym, Janet van Dyne en Cassie Lang komen ze terecht in het Quantum Realm. Hier verkennen ze de wereld vol met vreemde wezens en komen ze een ongekende nieuwe vijand tegen.

Terugkerende cast en nieuwe gezichten

Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas en Michelle Pfeiffer zien we terug in deze derde Ant-Man film. Ook zijn er nieuwe gezichten te zien, dit zijn onder andere Jonathan Majors, Katy M. O'Brian en Kathryn Newton.

Marvel en Disney+

Het heeft even geduurd voordat überhaupt bekend was wanneer we de mogelijkheid gingen krijgen om de film te streamen. Marvel kondigde namelijk eerst een datum aan voor de digitale aankoop die al mogelijk is vanaf 18 april. Gelukkig hebben we nu dan ook de mogelijkheid om de film te streamen bij Disney+.Op Disney+

Bekijk de film vanaf woensdag 17 mei op Disney+.

Lees meer over: Ant Man and The Wasp Quantumania, Marvel, MCU, Disney Plus, Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors, Katy M OBrian, Kathryn Newton

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we een 3e serie

Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we een 3e serie

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix