search
Binnenkort te streamen: 'And Just Like That' seizoen 2
Series / Featured

Binnenkort te streamen: 'And Just Like That' seizoen 2

De laatste aflevering van 'And Just Like That' seizoen 1 is al bijna anderhalf jaar geleden uitgezonden, maar het tweede seizoen komt er nu snel aan.

De releasedatum van And Just Like That is na lang wachten eindelijk bekendgemaakt.

And Just Like That is een reboot van de populaire serie Sex and the City. In het verhaal volgen we de levens van Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes en Charlotte York in hun vijftiger jaren.

De vriendinnen proberen om te gaan met alle hectiek van het leven in New York en daarnaast proberen ze om hun vriendschap in stand te houden.

Bevestiging seizoen 2


Het eerste seizoen werd uitgezonden van december 2021 tot en met februari 2022 en de serie werd meteen erg goed ontvangen door het publiek.

Na alle positieve reacties werd het tweede seizoen van And Just Like That al in maart 2022 bevestigd, maar de officiële releasedatum liet nog lang op zich wachten.

Releasedatum


In de trailer die een paar weken geleden is uitgebracht werd gehint dat het tweede seizoen in de zomer van dit jaar zou uitkomen, maar Warner Bros. Discovery heeft nu eindelijk de officiële releasedatum van seizoen 2 onthuld.

Het tweede seizoen van And Just Like That zal op 22 juni in première gaan op HBO Max, ruim een jaar en vier maanden na het einde van seizoen 1. Bekijk de trailer van seizoen 2 vast hieronder:



Stream seizoen 1 van And Just Like That op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen