Netflix verandert geliefde serie zonder instemming van fans: Een mislukte zet?

Netflix gaat tegen wensen van 'Bridgerton' fans in

De hele tijdlijn wordt overhoop gehaald voor de fans, maar zij zijn er juist niet blij mee.

Adrienne Koolen, 20-05-2023 23:03

Birdgerton wordt met de dag populairder en er zijn al heel wat ideeën voor nog meer spin-offs. Netflix heeft nu alleen wel een gevaarlijke beslissing gemaakt die grote gevolgen kan hebben voor de serie.
In elk seizoen van Bridgerton staat één broer of zus centraal in de zoektocht naar liefde. We begonnen natuurlijk met Daphne en in het tweede seizoen volgden we Anthony.

Seizoen 3 heeft echter een verrassende twist. De volgorde van de boeken wordt namelijk losgelaten en dit seizoen zal niet meer focussen op fan-favoriete broer Benedict.

Wie dan wel?

De schrijfster van de Bridgerton-boeken, Julie Quinn, was het helemaal eens met de beslissing van Netflix om seizoen 3 over Penelope en Colin te laten gaan. Hierdoor kunnen fans namelijk langer genieten van Benedict.

Dit is wat ze over de verandering zei: "We hebben Benedicts match nog niet ontmoet. Ik denk dat mensen zullen zeggen: "Ze had best even voorgesteld kunnen worden." Maar het feit is dat we dat niet hebben gedaan. En wat ik mensen probeer te vertellen is, als een personage eenmaal zijn seizoen heeft, zien we ze niet zo vaak meer. Dus als je van Benedict houdt, wil je dat hij zo lang mogelijk wacht."

Bekijk hieronder aankondiging van seizoen 3 en stream Bridgerton op Netflix.

Lees meer over: Bridgerton, Julia Quinn, Queen Charlotte, Benedict, Netflix

Populair nieuws