search
Dikke tegenvaller voor 'Grey’s Anatomy': vertrekken er te veel acteurs?
Series / Nieuws

Dikke tegenvaller voor 'Grey’s Anatomy': vertrekken er te veel acteurs?

Er vertrekken de laatste tijd wel heel veel acteurs uit 'Grey's Anatomy'.

Grey Sloan Memorial moet van steeds meer vaste personages afscheid nemen. Nu zowel Kelly McCreary als Ellen Pompeo uit de serie zijn gestapt, zijn er bijna geen fan favoriete personages meer over…

Kelly McCreary, die Maggie Pierce, Meredith Greys (Ellen Pompeo) halfzus en hoofd van de cardiothoracale chirurgie van het ziekenhuis, sinds het einde van seizoen 10 heeft gespeeld, heeft ABC's Grey's Anatomy onlangs na negen jaar verlaten. Ook Ellen Pompeo zelf heeft inmiddels afscheid genomen van de serie.

Einde in zicht?


De laatste aflevering can McCreary in de serie werd uitgezonden op 13 april. McCreary kondigde haar vertrek afgelopen maart aan. Pompeo verliet de serie in de première van de tweede helft van het seizoen. Haar reden was dat ze graag andere dromen en kansen wou najagen.

Er zijn dus geen dochters van Ellis Grey meer over in Grey's Anatomy. Veel fans vinden al een tijdje dat er te veel nieuwe personages in de serie te zien zijn, terwijl vrijwel alle oorspronkelijke acteurs de serie inmiddels gedag hebben gezegd. Vooral nu hoofdpersonage Meredith Grey weg is, missen fans de oudere seizoenen.

Toch lijkt het erop dat de serie voorlopig nog niet tot zijn einde komt. De kijkcijfers blijven consistent, dus lijkt er meer dan genoeg reden te zijn om door te gaan. Bovendien waren zowel Pompeo als McCreary onlangs weer te zien in een aflevering, dus blijkt hun afscheid toch niet zo permanent.

Grey's Anatomy is te zien op Disney+.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen