search
Dit is wanneer 'The Fall of the House of Usher' van Mike Flanagan verschijnt op Netflix
Series / Nieuws

Dit is wanneer 'The Fall of the House of Usher' van Mike Flanagan verschijnt op Netflix

We hebben meer info over de volgende horrorserie van Haunting of Hill House-maker Mike Flanagan!

Het volgende horrorproject dat Mike Flanagan maakt voor Netflix heet The Fall of the House of Usher, en het seizoen moet in de herfst van dit jaar verschijnen.

Waarschijnlijk net op tijd voor Halloween, oftewel 31 oktober. Drie van Flanagans eerdere series - The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor en The Midnight Club verschenen ook rond Halloween.

The Fall of the House of Usher


Maker Mike Flanagan heeft zijn horrorseries - want in het bovenstaande lijstje hoort ook nog Midnight Mass thuis - in rap tempo uitgebracht voor Netflix. En hoewel hij nog steeds een deal heeft met Netflix, kondigde hij eerder al aan dat hij zijn talent elders zal laten zien na de aankomende horrorserie.

Amazon om precies te zijn, waar hij films en series gaat maken voor Prime Video. Zijn werk aan The Fall of the House of Usher voelde voor Flanagan als de perfecte afsluiter.

Zoals we gewend zijn van Mike Flanagan zijn series, keren meerdere acteurs uit zijn andere verhalen terug om een nieuwe rol te spelen in The Fall of the House of Usher. Bruce Greenwood (Gerald's Game) en Flanagans vrouw Kate Siegel zijn er slechts twee van.

The Fall of the House of Usher is deze herfst te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen