search
Fans van 'Yellowstone' blijven woedend over het vertrek van Kevin Costner
Series / Nieuws

Fans van 'Yellowstone' blijven woedend over het vertrek van Kevin Costner

Misschien wil Kevin Costner net wat te snel door na zijn 'Yellowstone'-exit...

Kevin Costner dacht na zijn Yellowstone-exit rustig te kunnen beginnen aan een nieuw project, maar niets is minder waar. Fans van de serie zijn namelijk nog steeds boos op hem en bombarderen hem met opmerkingen.

Tot voor kort speelde Costner de hoofdrol van John Dutton in de hitserie Yellowstone, maar onlangs werd onthuld dat de ster niet zal terugkeren na seizoen 5. De eerste geruchten over Costners mogelijke vertrek uit de serie begonnen eerder dit jaar, toen berichten opdoken over conflicten achter de schermen.

Horizon


Het nieuwe project van Costner is de western filmserie Horizon, die hij de laatste dagen flink probeert op te hypen. De opnames van de tweede film gingen onlangs van start en dit liet Costner weten op zijn Instagram. In de comments kreeg hij echter vrijwel alleen maar opmerkingen van Yellowstone-fans die het niet eens zijn met zijn vertrek.

De comments gaan vooral over het feit dat de fans het gevoel hebben in de steek te zijn gelaten door Costner. Ze vinden dat hij de serie te vroeg op heeft gegeven en dat deze nu geruïneerd is door zijn vertrek. Ook geven meerdere fans aan niet meer geïnteresseerd te zijn in zijn werk.

Hieronder zie je de Instagrampost en comments. Yellowstone is te zien op Sky Showtime.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen