search
Setfoto onthult een gruwelijke dood in 'House of the Dragon' seizoen 2
Series / Foto's

Setfoto onthult een gruwelijke dood in 'House of the Dragon' seizoen 2

Onlangs is op Reddit een foto geplaatst van de opnames van seizoen 2.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het tweede seizoen van de populaire fantasyserie House of the Dragon zijn in volle gang. De setfoto die onlangs is gemaakt onthult hierbij een afgrijselijke dood.

George R.R. Martin's boek Fire & Blood is tot zover trouw verfilmd. In het volgende seizoen kunnen we de nodige bloedige strijd verwachten, waarbij Rhaenys' (Eve Best) draak Meleys sterft in de strijd.

Parade in King's Landing


De foto is gepost door /u/unknownwarriors. Op een kar is een enorm model van blauwe piepschuim te zien, waar ijzeren staken uitsteken. In de postproductie zal hierin het hoofd van Meleys gemonteerd worden.

Meleys legt het in het verhaal immers af tegen Vhagar en Sunfyre bij de Slag bij Rook's Rest. Ser Criston Cole (Fabian Frankel) en zijn troepen hebben het kasteel van Huis Staunton belegerd. Rhaenys vliegt naar het kasteel om hulp te verlenen. Bij aankomst blijkt deze hulp tevergeefs. Meleys' lichaam wordt aan stukken gescheurd en haar hoofd wordt door de straten van King's Landing geparadeerd.

De foto geeft hierbij een voorproefje van een spannend nieuw seizoen van de populaire serie in de wereld van Westeros.

Je kunt House of the Dragon zien op HBO Max.

Leaked set picture (Trujillo)
by u/unknownwarriors in HouseOfTheDragonInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen