search
Nagenieten: alle Death Games uit het tweede seizoen van 'Alice in Borderland'
Series / Nieuws

Nagenieten: alle Death Games uit het tweede seizoen van 'Alice in Borderland'

Meer gruwelijke en inventieve Death Games in 'Alice in Borderland' seizoen 2.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Alice in Borderland is een hit op Netflix. De serie, waarin personages in een parallel Tokio belanden waarin ze moeten strijden voor hun leven, wordt vaak vergeleken met het net zo populaire Squid Game.

Ook het tweede seizoen van Alice in Borderland wordt goed bekeken. Maar wat was nou de meest populaire Death Game? Of de meest gruwelijke? Netflix heeft alle Death Games uit het tweede seizoen op een rijtje gezet



Fan-reacties


Ook de reacties zijn lovend. Zo vindt gebruiker anastasia6432 dat "de King of Diamonds-game de meest gruwelijke dood [had]. Dit spel maakte me het meest bang omdat ik meteen zou sterven in een reken-spel!"

Vrouwen


Fans van Alice in Borderland waren ook erg de indruk van de vrouwen in de serie.



Humor


En naast alle spanning, dood en drama is er gelukkig ook plaats voor humor. Zo merkten fans de reactie van personage Chishiya op.



Emotionele snaar


En tussen al het rennen, puzzelen en overleven, door hebben de personages in Alice in Borderland ook nog tijd om even flink aan de emotionele snaar te trekken.



Nu op Netflix


Wil je meer van deze hoogtepunten uit het tweede seizoen van Alice in Borderland zien? Kijk dan de video onder dit artikel. Of, kijk de twee seizoenen van de serie op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen