search

Ons nieuws van zaterdag 25 juli 2015

Judy Greer speelt gastrol in 'Masters of Sex' seizoen 3
Series / Nieuws

Judy Greer speelt gastrol in 'Masters of Sex' seizoen 3

De actrice is momenteel te zien in de films Jurassic World en Ant-Man.

Showtime heeft aangekondigd dat Judy Greer (Jurassic World, Ant-Man een belangrijke gastrol zal spelen in een aflevering van het derde seizoen van Masters of Sex. Greer zal de rol spelen van Alica Logan, de vrouw van Dan Logan (Josh Charles), een parfummagnaat die Masters en Johnson benadert over het verkopen van een 'seksgeurtje'. Het nieuwe seizoen gaat op 12 juli a.s. van start.

Het derde seizoen van Masters of Sex zal behoorlijk anders zijn, aangezien de serie zich nu afspeelt in 1966. In het begin van het derde seizoen zien we hoe het befaamde duo Masters (Michael Sheen) en Johnson (Lizzy Caplan) in de nationale media komen wanneer hun controversiële sexstudie openbaar wordt gemaakt. Masters' en Johnsons werk heeft de nodige impact op moderne relaties, vooral wat betreft de steeds verder gaande relatie tussen Masters, Johnson en Masters' vrouw Libby (Caitlin Fitzgerald).

De serie is een verfilming van Thomas Maiers boek Masters of Sex: The Life and Times of William Masters and Virginia Johnson, The Couple Who Taught America How To Love. De serie is een productie van Sarah Timberman, Carl Beverly, Amy Lippman, Dave Flebotte en Judith Verno. Masters of Sex is een productie van Sony Pictures Television.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Billy Bob Thornton speelt hoofdrol in dramaserie 'The Trial'
Series / Nieuws

Billy Bob Thornton speelt hoofdrol in dramaserie 'The Trial'

Hij neemt de rol over van Kevin Costner, die afzag van het project.

Volgens Deadline zal Oscar-winnaar Billy Bob Thornton (Sling Blade, Bad Santa) de hoofdrol spelen in David E. Kelly's Amazon Studios-dramaserie Trial spelen. Het eerste seizoen van de serie zal bestaan uit 10 afleveringen.

Thronton nam naar verluidt de rol over van Kevin Costner, die na onderhandelingen afzag van de serie. Thornton, die een Golden Globe won voor zijn geniale rol in de serie Fargo, zal de rol spelen van Billy McBride, een voormalige topadvocaat die zijn vrouw en praktijk is kwijtgeraakt toen hij aan alcohol verslaafd raakte na een zaak te hebben verloren waarbij een vermoord kind betrokken was. Wanneer McBride echter oog in oog komt te staan met zijn voormalige partner Cooper tijdens een zaak, woekert dit zijn ambities opnieuw aan.

Davis Semel, die onlangs nog de pilot-aflevering regisseerde van Amazons The Man in the High Castle, zal ook de pilot van Trial regisseren. Wanneer Trial uitgezonden moet worden, is nog onbekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe teaser 'Empire' seizoen 2
Series / Trailer

Nieuwe teaser 'Empire' seizoen 2

'New music, new money, new power' is de tagline van het nieuwe seizoen.



Het eerste seizoen van Empire was een weergaloos succes voor de zender Fox en daarom pakken ze groots uit voor het tweede. In de nieuwe promo, die je hierboven kunt bekijken, zie je ook wat de tagline is van het vervolgseizoen: New music, new money, new power.

Wat we qua verhaal mogen verwachten, is niet zo duidelijk af te lezen aan deze teaser. We zien alleen flitsen van wat er gaat gebeuren. Zo bezoekt Cookie Lucious in de gevangenis. Ook lijkt het erop dat Cookie achter de tralies is beland, tot we zien dat ze een microfoon vast heeft en de tralies dus voor show zijn. Verder zien we Jamal die een groot optreden geeft.

De laatste maanden is wel bekend gemaakt welke sterren we in het tweede seizoen mogen verwachten. Zo zullen Marisa Tomei en Adam Rodriguez bijrollen spelen en zijn er verder gastrollen van Chris Rock, Lenny Kravitz, Alicia Keys en Ne-Yo.

Kijken jullie al uit naar het tweede seizoen van Empire?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.