search
De invasie van de Skrulls wordt blootgelegd in nieuwe trailer 'Secret Invasion' van Marvel Studios
Series / Nieuws

De invasie van de Skrulls wordt blootgelegd in nieuwe trailer 'Secret Invasion' van Marvel Studios

De aarde is wederom geen veilige plek meer voor de mensheid.

Over een maand begint de invasie van de aarde door de kwaadaardige Skrulls. Althans, in de nieuwste Marvel-serie die vanaf 21 juni te zien zal zijn. Marvel heeft nu een nieuwe trailer voor de serie vrijgegeven.

De creator en hoofdschrijver van de serie is Kyle Bradstreet, die we vooral kennen van de succesvolle techno-thriller Mr. Robot. Samuel L. Jackson zal wederom in de huid kruipen van zijn personage Nick Fury. Naast Jackson kan de serie bouwen op een heel blik aan topacteurs en -actrices als Emilia Clarke, Cobie Smulders en Ben Mendelsohn.

Skrulls


In de serie volgen we Fury en zijn helpers die proberen de invasie van de Skrulls de kop in te drukken. De Skrulls zijn een ras van buitenaardse wezens die van gedaante kunnen veranderen. Ze verschenen voor het eerst in het MCU in Captain Marvel in 2019.

Nieuwe trailer


In de nieuwe trailer zien we de zware tijden die Nick Fury en de rest te wachten staan in hun strijd tegen de Skrulls. Ondanks alle beproevingen die hij al heeft doorstaan zal het absoluut geen gemakkelijke opdracht zijn de aarde te redden van een volledige invasie.

Secret Invasion zal te bekijken zijn op Disney+ vanaf 21 juni. Bekijk hieronder de nieuwste trailer voor de Marvel-serie.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen