search
Deze 'Star Wars'-ster ziet een toekomstige comeback in de franchise wel zitten
Series / Nieuws

Deze 'Star Wars'-ster ziet een toekomstige comeback in de franchise wel zitten

Zien we Natalie Portman binnenkort in een miniserie over Padmé?

Het Star Wars-universum wordt de laatste jaren op veel verschillende manieren uitgebreid, met series die zich zowel bezighouden met bekende personages als nieuwe gezichten. Natalie Portman heeft onlangs aangegeven zeker open te staan voor een terugkeer naar de franchise, al is het nog niet zo makkelijk om te bedenken hoe.

Portmans personage Padmé Amidala is een geliefd onderdeel van de prequel-trilogie en de actrice onthulde in een interview dat ze de rol zeker graag nog een keer op zich zou willen nemen. Maar ze bevestigde ook dat niemand nog met haar over een dergelijke kans heeft gesproken.

Eigen miniserie?


Tijdens een video voor GQ waarin Portman vragen over een terugkeer naar Star Wars beantwoordde, zei Portman: "Ik heb hier geen informatie over. Niemand heeft me ooit gevraagd om terug te keren, maar ik sta ervoor open".

Het is begrijpelijk dat het feit dat Padmé sterft in Star Wars: Revenge of the Sith haar comeback lastig maakt. Toch lijkt het vreemd dat een grote ster als Portman nog niet is gevraagd terug te keren, gezien alle terugkerende personages in Star Wars: Obi-Wan Kenobi. Niet alleen Ewan McGregor keerde terug, maar ook Hayden Christensen als Anakin Skywalker en Liam Neeson als Qui-Gon Jinn.

Er zijn verschillende opties om Portman toch terug te brengen in de franchise. Zo leken Padmés dienstmaagden identiek op haar, dus hier zou iets mee gedaan kunnen worden. Wie weet krijgt Portman binnenkort wel een eigen miniserie, net als McGregor.

Obi-Wan Kenobi is te zien op Disney+.





Aanbevolen artikelen