search
Hoe is het nu toch met 'Hobie', het zoontje van Mitch uit 'Baywatch'?
Series / Featured

Hoe is het nu toch met 'Hobie', het zoontje van Mitch uit 'Baywatch'?

Jeremy Jackson kampte tijdens en na 'Baywatch' zeer lange tijd met verschillende verslavingen

In de jaren negentig was Baywatch één van de populairste televisieseries ter wereld. Het leven van de reddingswerkers werd in de serie uitgevoerd door veelal ongekend knappe strandwachten. Eén van de jongere personages in de serie was Hobie Buchannon. Hobie werd gespeeld door Jeremy Jackson.

Hobie Buchannon


Hobie was het zoontje van het hoofdpersonage Mitch Buchannon, gespeeld door David Hasselhof. Hobie was een charismatisch jongetje met veel energie die we in de serie een flink aantal jaren zagen opgroeien. Van een lief klein schattig jongetje, groeide hij steeds meer uit tot 'hunk'.

Jeremy Jackson


Hobie werd gespeeld door acteur Jeremy Jackson. Jackson is geboren op 16 oktober 1980 in Amerika. Hij was al op jonge leeftijd te zien op televisie maar kreeg uiteindelijk echte bekendheid als tieneridool in Baywatch.

Hij werd zelfs zo populair dat hij in 1995 zo beroemd was dat hij een korte In 1995 bouwde Jackson zijn populariteit uit met een korte zangcarrière kon opstarten. Hij scoorde, ook in Nederland, een hit met het nummer: You can run.

Drugs


Al tijdens Baywatch en vooral in de periode na de serie raakte Jackson flink aan lager wal. Hij vertrok uit de serie en werd een flinke drugsgebruiker."Ik had miljoen verdiend en werd zelfdestructief. Ik omringde me met verkeerde mensen en gebruikte volop wiet en cocaïne", aldus Jackson al in 2006.

Hij kampte echter ook na 2006 nog flink met zijn verslavingen. Hij is meerdere malen gearresteerd voor drugsbezit en belandde in 2017 nog voor een aardige tijd achter de tralies nadat hij een vrouw had neergestoken toen hij een auto aan het stelen was.

Verslavingen


Hij is de afgelopen jaren nog wel op televisie verschenen maar altijd in programma's over zijn verslavingen. Zo was hij in een goede periode te zien in Celebrity Big Brother en deed hij ook mee aan Celebrity Rehab with Dr. Drew, waarin hij zijn strijd tegen de vedovende middelen met heel Amerika deelde.

En nu?


Rond 2020 probeerde hij weer eens op het rechte pad te komen. Door fanatiek te sporten en door opnieuw muziek uit te brengen. Zijn muziekcarrière nam ook nu helaas geen grote vlucht.

Hij is momenteel actief als een soort 'health coach' die mensen helpt fit te worden en met verslavingen om te gaan. Wij hopen maar dat hij op het goede pad weet te blijven.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen