search
Fans zijn in rep en roer door deze afwijking in seizoen 3 van 'The Witcher'
Series / Featured

Fans zijn in rep en roer door deze afwijking in seizoen 3 van 'The Witcher'

Het derde seizoen van 'The Witcher' hint naar een nieuwe relatie, maar veel fans zijn geïrriteerd omdat deze niet voorkomt in de boeken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van The Witcher staat voor de deur en we hebben al een paar hints gekregen over wat we kunnen verwachten. Zo lijkt het erop dat er een nieuwe relatie zal ontstaan tussen twee personages, maar veel fans zijn niet blij met dit nieuws.

Ongeveer een jaar geleden kwam het nieuws naar buiten dat Henry Cavill na seizoen 3 van The Witcher gaat stoppen met zijn rol als Geralt van Rivia en dat hij wordt vervangen door Liam Hemsworth.

Er is geen officiële verklaring over zijn vertrek gegeven, maar er wordt gespeculeerd dat Cavill wilde stoppen omdat de serie te veel afwijkt van de originele boeken van Andrzej Sapkowski.

Anders dan de boeken


Ook seizoen 3 geeft weer een eigen draai aan het verhaal. Jaskier krijgt namelijk een romantische relatie met een ander personage, terwijl dit in de boeken helemaal niet voorkomt. Veel fans zijn erg geïrriteerd omdat er zoveel wordt afgeweken van het originele bronmateriaal.

Nieuwe relatie


Uitvoerend producent Lauren S. Hissrich heeft tijdens een Netflix TUDUM-interview laten doorschemeren wat we van deze relatie kunnen verwachten: "Jaskier wordt verliefd… En het is op een personage dat fans zullen kennen en dat in de boeken blijft terugkomen."

Hoewel Hissrich geen specifieke naam heeft genoemd, heeft een latere rapportage van Redanian Intelligence bevestigd dat het om Koning Radovid gaat, die in de boeken en videospellen beter bekend staat als Radovid V.



Stream het derde seizoen van The Witcher vanaf 29 juni op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen