search
Netflix gaat voor nieuw succes met oorlogsfilm 'Blood & Gold'
Films / Nieuws

Netflix gaat voor nieuw succes met oorlogsfilm 'Blood & Gold'

Netflix geeft ons vanaf vrijdag 26 mei de oorlogsfilm 'Blood & Gold'. Na het eerdere succes met de film 'All Quiet on the Western Front' hoopt Netflix ook nu weer groots te scoren.

Stream Blood & Gold vanaf vrijdag 26 mei bij de streamer. De verwachtingen zijn hoog van velen na eerder behaalde successen van Netflix.

Gemeenschappelijke vijand


Blood & Gold gaat over de deserteur Heinrich. Hij is op weg naar zijn dochter als hij wordt tegengehouden door een SS-troep. Wanneer ze hem achterlaten, al hangend aan een boom, wordt hij op het laatste moment gered door boerin Elsa.

Samen gaan ze de strijd aan met hun gemeenschappelijke vijand voor gerechtigheid en hun gezinnen. Een explosieve zoektocht naar een Joodse goudschat begint en brengt vele geheimen aan het licht.

Regie en cast


Er zijn rollen weggelegd in de film voor onder anderen Robert Maaser, Marie Hacke, Alexander Scheer en Roy McCrerey.
Regie van de film is in handen van Peter Thorwarth, hij heeft onder andere de films Blood Red Sky en Der letzte Bulle op zijn naam staan.



Eerste reacties


Een aantal mensen heeft de film toch al kunnen bewonderen. Een van de eerste reacties die we kunnen lezen op Rotten Tomatoes is dan ook positief.

"'Blood & Gold' is een erg goede film en misschien wel de beste in zijn soort na 'Inglourious Basterds'."

Op Netflix


Stream de film vanaf vrijdag 26 mei bij de dienst.





Aanbevolen artikelen