search
Brian Cox uit kritiek op 'Succession' schrijvers na cruciale dood
Series / Nieuws

Brian Cox uit kritiek op 'Succession' schrijvers na cruciale dood

Brian Cox had het heel erg moeilijk met de timing van de dood van zijn personage.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dit weekend zal de seriefinale van Succession debuteren. Alle vragen van fans zullen beantwoord worden, maar niet zonder een paar schokkende gebeurtenissen. Succession houdt er namelijk van om alles en iedereen een beetje door elkaar te schudden. Deze acteur was het er echter niet mee eens.

Een heel belangrijk keerpunt van het laatste seizoen was toen Logan Roy (Brian Cox) overleed. Tijdens zijn begrafenis een paar afleveringen terug kon iedereen afscheid van hem nemen, maar dit eindigde niet voor iedereen even goed.

Niet eens met de dood


Deze aflevering bracht iedereen in tranen en hoewel iedereen geëmotioneerd was, durfden sommigen wel hun mening te verkondigen. Brian Cox was het namelijk niet helemaal eens met de dood van Logan.

Hij snapte dat het moest gebeuren en was het ook wel eens met die beslissing. Alleen de timing zat hem dwars. Hij had gehoopt dat Logan nog een paar afleveringen zou krijgen.Een paar afleveringen langer


In een interview gaf hij aan dat hij zich afgewezen voelde als acteur. Lees hieronder zijn quote:

"Ik vond het uiteindelijk prima, maar ik voelde me een beetje afgewezen. Ik had een beetje het gevoel dat al het werk dat ik heb gedaan over het hoofd werd gezien. Uiteindelijk eindig ik als een oor op een tapijt van een vliegtuig."

Bekijk hieronder Romans speech tijdens de begrafenis en stream Succession op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen