search
'Succession'-fans maken zich grote zorgen over deze verhaallijn
Series / Nieuws

'Succession'-fans maken zich grote zorgen over deze verhaallijn

Het leven zal waarschijnlijk niet makkelijk te worden voor de baby van Shiv...

Familieproblemen staan centraal in de serie Succession en inmiddels zijn we wel wat gewend. Toch maken fans zich zorgen over een bepaalde verhaallijn in de serie.

Als er iets is wat we geleerd hebben van Succession, is het wel dat het niet uitmaakt hoeveel geld of kansen je hebt: familie zal er altijd zijn, als je sterkste supporters of als de ergste vijanden die je kunt hebben. Helaas voor Shiv Roy was dat laatste het geval voor haar en haar broers.

Shivs baby


Fans beseffen nu steeds meer dat hetzelfde hoogstwaarschijnlijk het geval zal zijn voor haar kind, aangezien niets deze cyclus van familietrauma lijkt te kunnen doorbreken. Zoals we het hele seizoen hebben gezien, was niemand blij met de zwangerschap van Shiv.

Dat betekent niet per se dat iedereen om haar heen de baby zal haten en een vijandige omgeving voor haar zal creëren, maar het illustreert perfect hoe weinig echte zorg ze zal krijgen. Tussen het ongeloof van Tom, het gemompel van Kendall, de vuile grappen van Roman en het gekrijs van Caroline was er geen ruimte voor ook maar een glimlach of oprechte felicitaties.

Niets is wat het lijkt


En als je hart al breekt voor Shiv, die gedwongen wordt om alles in haar leven alleen te doen, stel je dan voor hoe het leven van haar kind hoogstwaarschijnlijk zal verlopen. Shiv kennende kunnen we aannemen dat ze gedreven zal worden door haar eigen ambitie in plaats van familiewaarden, dus de beste kans voor de baby zou zijn om bij zijn grootouders van vaderskant te eindigen.Hoewel sommigen denken dat dat onmogelijk is gezien de huidige staat van de relatie tussen Tom en Shiv, denken anderen dat ze een manier zullen vinden om het ouderschap te verdelen. Eén ding dat kijkers van Succession zeker weten, is dat niets is wat het lijkt in deze serie en dat het verleden de personages altijd blijft achtervolgen.

Finale


Er zijn echter niet veel mogelijkheden voor de schrijvers om het plot nog een heel andere kant op te krijgen, aangezien de serie zijn finale van 90 minuten nadert. Die finale is aankomende maandag te zien op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen