Gele 'Power Ranger' Monica May is nu een 'Only Fans'-model

Van gele Power Ranger tot 'Only Fans'-model

Monica May maakte, doordat haar acteercarrière in het slop raakte, een opvallende keuze.

Bas de Kramer, 26-05-2023 14:02

We kennen allemaal wel de iconische kinderserie de Power Rangers. Monica May speelde in de opvolger daarvan, Power Rangers S.P.D., de rol van Elizabeth 'Z' Delgado, de gele 'Ranger'. Zij heeft na de serie een verrassend carrièrepad gekozen.

Na de 'Power Rangers

Monica May heeft na haar rol als 'Ranger' nog enige tijd in de televisie- en filmwereld gewerkt, zij het met minder bekendheid. Ze verscheen in de serie The Suite Life of Zack & Cody en speelde in wat geflopte films.

Tijdens de coronapandemie kreeg haar acteercarrière vervolgens een flinke klap, wat haar ertoe bracht om een andere richting in te slaan.


OnlyFans

Om in haar bestaan te kunnen voorzien, nam Monica May de beslissing om adult content te gaan plaatsen op OnlyFans. "Het was een zeer moeilijke beslissing, maar ik moest iets doen om te overleven. OnlyFans heeft me de kans gegeven om mezelf te zijn, de controle te hebben over mijn leven en mijn lichaam."

Sinds 2020 plaatst ze, met veel volgers, content op OnlyFans waarbij ze nog regelmatig verwijzingen maakt naar haar iconische rol als de Gele Power Ranger.

Kritiek

Hoewel veel mensen haar stap weten te waarderen, ontvangt ze regelmatig kritiek. Veelal van oude Power Ranger-fans die haar stap, ondanks dat de serie alweer 17 jaar geleden is gestopt, niet bij een kinderserie vinden passen.

Zie hier haar Instagram.

Lees meer over: power rangers, power rangers spd, monica may, chris violette

Populair nieuws