search
Marvel lijkt enorm veel prijzen te gaan winnen met nieuwste MCU-serie

Marvel lijkt enorm veel prijzen te gaan winnen met nieuwste MCU-serie

Met deze recordindiening hoopt Marvel Studios de erkenning van de Emmy's te krijgen

Daan Kusen
De Marvel hitserie She-Hulk is druk bezig om de Emmy's te verpletteren. Marvel heeft de serie voor een groot aantal categorieën genomineerd.

Recordaantal


Marvel heeft de serie namelijk voor maar liefst 19 categorieën genomineerd. Uiteraard is Tatiana Maslany (Orphan Black) genomineerd als hoofdrolspeelster.

Mark Ruffalo (Bruce Banner / Avengers: Endgame), Benedict Wong (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) en Charlie Cox (Daredevil: Born Again)) zijn genomineerd als gast acteurs in een comedy serie.

Meer dan verwacht


De bekende nominaties zijn, naast beste actrice en beste acteur in een bijrol, enorm uitgebreid. Marvel wil echt een statement maken met deze serie.

Anderen nominaties zijn: regisseren voor een comedy serie, schrijven voor een comedy serie, cinematografie voor een één-camera serie, Fantasy/Sci-Fi kostuums, muziek compositie voor een serie, productie design en natuurlijk Visual Effects.Met deze recordindiening hoopt Marvel Studios niet alleen de erkenning van de Emmy's te krijgen, maar ook de impact van het Marvel Cinematic Universe (MCU) op het televisielandschap verder te versterken.

Fans zullen binnenkort ontdekken of "She-Hulk" de aandacht van de Emmy-jury heeft weten te trekken en of de serie een succesvolle start maakt in de wereld van prestigieuze televisieprijzen.She-Hulk kun je uiteraard via Disney+ streamen.
Aanbevolen artikelen