'The Big Bang Theory' deed duit in het zakje in oorlog tussen 'Trekkies' en 'Star Wars'-fans

Hilarische rol in 'TBBT', hommage aan 'Trekkies'

Gastacteur Wil Wheaton kreeg de kans om tijdens zijn rol in 'TBBT' de 'Trekkies' een hart onder de riem te steken.

Bas de Kramer, 26-05-2023 16:55

Het zeer populaire The Big Bang Theory was achter de schermen zeer strak georganiseerd. De acteurs mochten beslist niet afwijken van het script.
Actrice Melissa Rauch, die Bernadette speelde, heeft zich weleens laten ontvallen dat improvisatie op de set absoluut niet welkom was bij de opnames van The Big Bang Theory. De serie werd in een strak tempo opgenomen en er was ook live-publiek aanwezig, dus het was net alsof je een soort theaterstuk opvoerde.

Gastacteurs

Deze regel gold echter niet voor iedereen. Gastacteurs kregen vaak wel de ruimte om te improviseren. Eén van de meest prominente voorbeelden hiervan was het hilarische optreden van Wil Wheaton, die de jonge Wesley Crusher speelde in Star Trek.

Hij besloot tijdens The Big Bang Theory waarin hij een soort alternatieve versie van zichzelf speelde, tijdens een Star Wars-prèmiere in een Star Trek-kostuum te komen opdagen.

Verrassing

In deze scène wordt hij hierom door de aanwezigen flink uitgejouwd, maar de cast moest verschrikkelijk lachen toen hij op deze wijze onverwachts en zeer kalmpjes de set kwam oplopen.


De serie bemoeide zich overigens wel vaker met de 'gebrouileerde' verhouding tussen de fans van de twee ruimteseries.


Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max


Lees meer over: the big bang theory, hbo max, simon helberg, howard Wolowitz, kaley cuoco, jim parsons, kunal nayyar, howard wolowitz, simon helberg, amy fowler, mayim bialik

Populair nieuws

Laatste serienieuws