search
Keert dit geliefde Star Wars-personage dan toch terug in een eigen film?
Series / Nieuws

Keert dit geliefde Star Wars-personage dan toch terug in een eigen film?

Deze opvallende uitspraak zal fans als muziek in de oren klinken!

De miniserie over Obi-wan Kenobi viel in goede aarde. Menig fan zou gelukkig worden van een tweede seizoen. Hoewel Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy aangaf dat er geen plannen zijn voor een voortzetting, deed zij wel een opvallende uitspraak over het personage.

In de podcast Dagobah Dispatch gaf Kennedy namelijk aan dat zij wel degelijk openstaat voor een terugkeer van Obi-wan (Ewan McGregor). Dit zal echter niet in de vorm van een serie zijn.

Van film naar serie en omgekeerd?


In eerste instantie wilde Stuart Beattie van Obi-wan Kenobi een filmtrilogie maken. Doordat Solo: A Star Wars Story echter tegenviel wat de opbrengsten betrof, maakte men er een serie van.

Aangezien de serie goed ontvangen is, is meer Obi-wan dus niet uitgesloten. Kennedy: "Ik zal nooit nooit zeggen wat Obi-wan betreft. Mocht het binnen de andere projecten passen, dan zie ik wel mogelijkheden voor een terugkeer. Wellicht in de vorm van een film? De serie zelf is echter een miniserie en we hebben geen plannen voor nog een seizoen".

Hoop niet vervlogen


Door de goede ontvangst van Obi-wan Kenobi en Disney's investering in de Star Wars-verhalen, is de hoop op meer Obi-wan zeker niet vervlogen. Hoofdrolspeler Ewan McGregor ziet een terugkeer absoluut zitten. Aan GQ verklaarde hij: "Er valt meer te verkennen en ik ben zeker bereid om mee te doen".

Kijk Obi-Wan Kenobi op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen