search
Dit bizarre verzoek van fanatieke 'Game of Thrones'-fans wist Pedro Pascal letterlijk ziek te maken
Series / Nieuws

Dit bizarre verzoek van fanatieke 'Game of Thrones'-fans wist Pedro Pascal letterlijk ziek te maken

De populaire acteur onthult bepaalde onhygiënische praktijken van de fans.

Pedro Pascal geniet na meerdere sterke rollen van zijn roem. Prins Oberyn Martell in Game of Thrones kan wat dat betreft gezien worden als zijn doorbraak bij het grote publiek.

De Chileens-Amerikaanse acteur is altijd vol lof geweest over zijn tijd in de serie. Aan roem hangt echter een prijskaartje, en wel in de vorm van wat al te fanatieke fans. Tijdens een ronde tafel-gesprek, georganiseerd door The Hollywood Reporter, lichtte Pascal dit toe.

Populair personage


In seizoen 4 zien we het inmiddels beruchte gevecht tussen Oberyn, oftewel The Red Viper, en Gregor Clegane. De laatstgenoemde drukte Oberyn's hoofd letterlijk tot moes, waarbij de sadistische reus zijn duimen in Oberyn's ogen drukt.

Fans die Pascal om een foto vroegen, wilden om deze reden graag hun duimen op zijn oogleden leggen. "In het begin vond ik dat goed, aangezien ik natuurlijk blij was dat mijn personage zo populair was," geeft de acteur aan. De pret was echter van korte duur. "Na een tijd bleek ik een ooginfectie te hebben, dus toen ben ik daar mee gestopt," besluit Pascal.

Het onhygiënische avontuur met de overenthousiaste fans leverde Pascal dus een extra herinnering op aan zijn tijd in de populaire fantasyserie.

Game of Thrones kun je zien op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen